Bli medlem

För 100:- i årsavgift får du tillgång till regelbunden fortbildning samt Gastrokuriren (medlemstidning för SGF-Svensk Gastroenterologisk Förening)
Observera att Du måste vara medlem i Svenska Barnläkarföreningen.

Formuläret nedan kan användas (fyll i och skicka) i tre situationer:

1. Du önskar medlemskap i delföreningen- (du måste vara medlem i Svenska Barnläkarföreningen)
  2. Du är medlem i sektionen men vill ändra dina uppgifter – (adress etc.) Fyll i dina nya uppgifter och ange i rutan meddelande vad som är ändrat (t.ex adress)
  3. Du vill av någon anledning utträda som medlem i delföreningen – Fyll i dina uppgifter och ange utträde i meddelanderutan.

Årsavgiften är 100:- och insättes på pg 512 788-1 och det är av yttersta vikt att du på pg-talongen alt. internetbank anger namn, yrkeskategori, adress samt e-post.

Fyll i nedanstående formulär och klicka på knappen skicka. Om du fyllt i rätt får du ett meddelande på skärmen att meddelandet har skickats, annars ett felmeddelande

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)